Nis

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesince, 2024 Yılı Sosyal Sorumluluk Çalışmaları ve Üniversite Tanıtım Planı kapsamında, 18 Nisan 2024 tarihinde,  kurumumuzda, değerli hocalarımız;

SBTÜ SKS Daire Başkanı Çetin ÖZDEMİR,

SBTÜ Uçak Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

Dr.Öğrt.Üyesi Yaşar OSTOVAN,

Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi

Doç.Dr.Pervin ERDOĞAN,

Elektirik-Elektronik Mühendisliği

Araş.Gör. Şekip Dalgaç

koordinesinde 12. ve 11. sınıf sayısal öğrencilerine yönelik olarak "Lise Öğrencilerine Üniversite Tanıtım ve Rehberlik Çalışması Programı" gerçekleştirilmiştir.

Nis

Kurumumuzda, 3 Nisan 2024 tarihinde, Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mehtap MALKOÇ  tarafından "Fiziksel İnaktivitenin Beden Sağlığımız Üzerindeki Etkileri" konulu seminer çalışması yapılmıştır. Değerli hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Kurumumuzda, 08 Mart 2024 tarihinde, saat 14'00'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün meslek elemanları tarafından, okul yöneticilerine ve rehberlik servislerinde görevli rehber öğretmenlere yönelik olarak "5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu, Aile Eğitim Programı ve Evlilik Öncesi Eğitim Programları" hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Mrt

BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI İLE İLGİLİ PANO DÖKÜMANLARINA VE SINIF REHBERLİK ETKİNLİKLERİNE AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Mrt

Kurumumuzda, sorumluluk bölgemizde bulunan merkez ve ilçelerimizdeki okullara atanan, tayin olan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlarımıza oryantasyon çalışması yapılmıştır.

Şbt

Kurumumuzda görev yapmaktayken bu yıl emekli olan Özel Eğitim Öğretmenimiz Feridun AYHAN ve kurumumuzda Özel Eğitim Öğretmeni olarak görev yapmaktayken, Amasya Merkez- Şehit Selçuk Özarı Özel Eğitim Anaokulu'na Müdür olarak tayini çıkan Şahin ERZURUMLU öğretmenimize veda yemeğimiz.

Öğretmenlerimize hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlık dolu nice yıllar diliyoruz...

Ock

Kurumumuzda 17.01.2024 tarihinde, saat 14.00'da işkurdan gelen personeller tarafından rehber öğretmenlere yönelik, ortaokul 8.sınıf ve lise  öğrencilerine uygulanabilecek olan TEST  BATARYALARI konusunda seminer yapılmıştır.

Ock

Kurumumuz bünyesinde 22 Kasım 2023 tarihinde başlayan ve 12 Ocak 2024 tarihinde tamamlanan "Ücretli Öğretmen için Özel Eğitim Uygulamaları" kursu, başarılı bir şekilde gerçekleşti. Özel eğitim uygulamaları kursu, Lokman Hekim İşitme Engelliler Ortaokulu'nda görevli özel eğitim öğretmeni Barış Azizoğlu tarafından verildi. Katılımcılar, bu eğitim sürecinde özel eğitimdeki güncel uygulamalar hakkında  bilgi edinme fırsatı buldular. Katılımcıların büyük özveriyle tamamladığı bu eğitim, öğrencilerimize daha etkili ve nitelikli bir eğitim deneyimi sunmamıza katkı sağlayacaktır.

Ock

11.01.2024 PERŞEMBE GÜNÜ, SAAT: 13.30'DA KURUMUMUZDA, MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ TANITIM SEMİNERİ YAPILMIŞTIR. SEMİNER ESNASINDA ÖĞRENCİLERDEN GELEN SORULAR CEVAPLANDIRILMIŞTIR. SEMİNERİN VERİLMESİNDE EMEĞİ GEÇEN ASKERİ PERSONELLERE VE SEMİNERE KATILAN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Kurumumuz personellerinden Özel Eğitim Öğretmeni Arif Engin Arslan, 21/11/2023 - 11/01/2024 tarihleri arasında ücretli ogretmenler için 80 saatlik ÖZEL EĞİTİM UYGULAMALARI kursu vermektedir.

Ara

BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME KILAVUZU 2023-2024 YAYIMLANMIŞTIR. AŞAĞIDA BULUNAN LİNKE TIKLAYARAK KILAVUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ara

AKRAN ZORBALIĞI İLE İLGİLİ HAZIRLANMIŞ OLAN REHBERLİK ETKİNLİKLERİ VE PANO DÖKÜMANLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

Kas

2023- 2024 Eğitim-Öğretim yılı okul- aile birliği toplantımızı sevgili velilerimizle 6 Kasım Pazartesi günü saat 10.00'da yaptık. Yönetimce denetim ekiplerimizi kurduk. Yapacağımız çalışmalarla ilgili fikir alış- verişinde bulunduk. Velilerimizle birlikte, kurum olarak sivil toplum örgütlerimizle daha sık toplantı yapma kararı aldık.

Kas

Amasya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Merkez Komisyon toplantımızı 30.10.2023 tarihinde, saat 15.00'da Kurum Müdürümüz Hamza ÖZBAL, Müdür Yardımcımız Tuncay SEVİNDİ, Özel Eğitim Hizmetleri Bölümünde görev yapan personellerimiz ve Rehberlik Hizmetleri Bölümünde görev yapan personellerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.