OKUL/KURUMUNDA REHBER ÖĞRETMEN-PSİKOLOJİK DANIŞMAN OLMAYAN İDARECİLER TOPLANTISI

Kurumumuz sorumluluk alanında bulunan ve okulu/kurumunda kadrolu veya görevlendirme Rehberlik Öğretmeni-Psikolojik Danışmanı olmayan okul/kurum idarecileri ile 26 Eylül 2023 Salı günü saat 10.30’da Zoom Meeting programı üzerinden online olarak toplantı yapılmıştır. Toplantıda aşağıda belirtilen gündem görüşülmüştür.

1.Açılış

2.Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri; planlar, formlar, okul irtibat görevlisi, etkinlikler, pano çalışmaları, vb.

3.Özel eğitimle ilgili hususlar; tanılı öğrencilerin takibi, eğitsel değerlendirme isteği formu, BEP, vb.

4.Tedbir kararlarının uygulanması (eğitim, danışmanlık, sağlık),

5.İhmal istismar vb. durum ve şüphesinde neler yapılacak, mağdur ve aileye nasıl davranılacak.

6.Diğer konular (WhatsApp grubu, Ramsis, vb.),

7.Kapanış.