“MAHREMİYET EĞİTİMİ” KONULU SEMİNER ÇALIŞMASI

AYŞE KADİR KUTLU KIZILAY ANAOKULU VELİLERİNE YÖNELİK “MAHREMİYET EĞİTİMİ” KONULU SEMİNER ÇALIŞMASI YAPILDI

Ayşe Kadir Kutlu Kızılay Anaokulu’nda veli, öğrenci, okul arasında sağlıklı ve etkili bir işbirliği sağlayarak iletişimi güçlendirmek, öğrencinin kişisel ve sosyal gelişimine pozitif yönde katkı sağlamak amacıyla okul bünyesinde “ Veli Akademisi” kurulmuştur.

Hazırlanan proje ile Velilerin, okul öncesi eğitim kurumu hakkında bilgilendirilmesi, öğrencilerin gelişim süreciyle ilgili olarak bilinçlendirilmesi, veli-öğrenci-okul arasında etkili bir iletişimin sağlanması ve işbirliğinin artırılmasına katkı sağlanması, değerlerimize, çevremize duyarlı, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan çocuklar yetiştirme konusunda ebeveynlere destek olunması hedeflenmektedir. Proje kapsamında Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışmanlarından Rüştü Türk tarafından, velilere yönelik “ Mahremiyet Eğitimi” konusunda farkındalık kazandırmak amacıyla seminer çalışması yapılmıştır.

29-05-202329-05-202329-05-202329-05-2023

Yayın: 29.05.2023 - Güncelleme: 29.05.2023 10:26 - Görüntülenme: 107